Untitled

Arjuna va lua minciuna în dinţi şi va zbura cu ea în ceruri. Va ajunge în faţa tatălui suprem, o va scuipa pe masă, se va scutura şi va pleca. Tatăl suprem va lua minciuna în mână ca un cuvânt de tinichea, o va strânge şi o va topi într-o picătură de metal ce va cădea din nori. Unde va pica va răsări un castel alb din care vor curge râuri de argint. În turnul cel mai înalt al castelului stă o prinţesă la care vin prinţii în zbor, o fut şi mor.
Într-o zi vor veni prinţul alb şi prinţul negru, care are penisul mai mare. Vor bătea la poarta castelului, care se va transforma în nisip. Ei vor înota prin nisip, vor muri, vor putrezi şi vor renaşte ca prinţul negru şi alb, care o va fute pe prinţesă din toate părţile, până ce aceasta va muri şi va renaşte ca o pasăre albastră şi ageră. Va zbura pe fereastră până la tatăl ei, mumul pădurilor, care va fi aşa încântat încât va muri şi din el vor creşte într-un ritm violent păduri cu pomi fructiferi cu fructe acide. Viermii vor mânca din fructe şi se vor transforma în balauri. Balaurii vor forma partide care vor conduce ţara în stânga şi în dreapta, niciodată înainte.
Când Arjuna va auzi asta, va muri şi va renaşte ca noul împărat, care va omorî balaurii în aşa fel încât să renască în trupuri de femei, pe care le va fute în draci.

1 comment

  1. fi-ti-ar printzu negru sa-ti fie! trebuia sa-l bagi si pe el in poza ca sa creezi vezi-doamne ditamai contrastu. sa mor io, daca taceai, mare-facator-de-literatura-semi-p0rn0grafica ramaneai. mare pacat!mare de tot.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *