Pseudovis 8 (serie)

Visătorul: Marcu care trage-n cur cu Arcu, al III-lea

Vis 1.
Eram o cutie de lemn şi aveam o gaură rotundă. În cameră a intrat un marinar mare la corp, şi a scos penisul. M-am trezit speriat si transpirat.

Vis 2.
Eram un marinar mare la corp. Tocmai ajunsesem în port, şi căutam să mă distrez. M-am dus la femei şi acolo erau trei camere. Trebuia să aleg una. Am ales-o pe cea din stânga şi am intrat. Am scos penisul, dar nu se scula. L-am demontat, l-am pus pe cutie şi umblam la mecanismele lui să-l repar. Când l-am reparat, cutia dispăruse şi eu eram într-o piaţă de circulaţie. Înspre mine venea un poliţist. M-am trezit speriat.

Vis 3.
Eram un poliţist de trafic. Lucram într-o piaţă de circulaţie când a apărut un marinar cu penisul scos. M-am dus la el şi l-am întrebat ce crede despre stăpânii noştri. Atunci a dispărut şi în locul lui au crescut multe ciuperci. Acum eram pe o câmpie însorită. Am început să caut foarte atent între ciuperci. Erau multe, mari şi mici, dese. Din spate a venit un urs. S-a ridicat în patru labe şi a răcnit. Apoi mă fugărea printr-o pădure cu copaci pitici, care-mi ajungeau până la genunchi. M-am trezit cu puls ridicat.

Vis 4. Eram un fluture şi zburam din floare în floare. Florile erau de aur şi aveau gust de miere.

Vis 5.
Eram la munte cu nişte prieteni. Instalasem cortul şi ne-am culcat. În toiul nopţii am auzit un zgomot, şi am deschis puţin cortul să văd ce e. Era un urs cu şase picioare. Apoi eu eram ursul şi intram într-un cort. În cort erau studenţi şi nu erau speriaţi de mine. Apoi la fundul cortului era intrarea în alt cort. Şi tot aşa mergeam prin corturi (erau roşii) până am ajuns pe o pajişte însorită. Acolo am prins un fluturaş şi l-am strivit cu mâna. Mi-a părut rău şi am răcnit. Un poliţist a început să fugă când m-a văzut, dar prin pădurea mică. M-am dus după el să-i spun că e pădurea greşită. De fapt trebuia să alerge prin pădurea verticală de la capătul muntelui.

Vis 6. Eram în raiul fluturaşilor, şi Sfântul Petre fluture îmi dădea o bancnotă de zece auri.

Vis 7.
Mă chema Petre şi ţineam o casă pentru droguri (cum sunt în China casele cu opiu — nush cum se numesc — crackhouse?). Un om fluture a intrat în zbor şi s-a aşezat. I-am spus că e patruzeci de auri, mi-a dat o aripă, i-am adus drogul şi i-am dat restul o bancnotă de zece auri. Apoi am intrat într-o cămăruţă unde ţineam drogurile. Un balaur verde le mâncase pe toate şi a început să scoată pe nas curcubee (curcubeuri? curcubăi?). Am scos un briceag şi căutam cuţitul ca să-l omor, dar n-aveam decât linguri, furculiţe, linguriţe, fulguriţe, furcuri si linguliţe (scria pe ele).

Vis 8. Aveam o fermă de poliţişti şi pe ascuns creşteam ilegal balauri de toate culorile.

Interpretări: Încă niciuna. Lăsaţi la comentarii sau pe mail.

Frank Zappa – Pygmy Twylyte1 comment

 1. Visul e sublim. Cel mai sublim, mai mult ca sublim. Execrabil chiar! Ranced de inventiv si extrauterin de interesant….

  cutia de lemn cu gaura in ea reprezinta sicriul. are o gaura pentru respirat, ca sa nu decedeze mortul din lipsa de oxigen. sau dimpotriva, o gaura de impamantare, sa intre mai mult pamant in coparsheu. dar oare gaura este de intrare sau iesire? ecce intrebarea.
  raspusul depinde in totalitate de posesor, face ce vrea cu ea, atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni si nu face parade pe Magheru pe aceasta tema…
  De ce tocmai circulara? o gaura patrata ar fi greu de facut, si e putinpractica, in timp ce o gaura cu forma geometrica poligonala regulata ar fi chiar dureroasa. Ne mai ramane cercul, inelul, sfincterul din Egipt. Sarpele care se musca singur de eshapament, Urinoboros.
  Marinarul este simbolul sexualitatii patriarhale crestine, deoarece:
  1. toti apostolii erau pescari.
  2. unii erau altceva, vamesi, contabili, dar asta numai pentru ca nu au intrat la Institutul Galileean de Piscicultura.
  3. merinarul in sine este misionar, de unde se numele pozitiei.
  4. Thales spunea ca totul curge, deci, toti suntem marinari.
  5. marinarii sunt horny in majoritatea timpului.

  Ca un sprijin in sustinerea acestein teorii, marinarul scoat penisul. Mare atentie, nu si-l scoate, ci IL scoate.
  Sa fie al lui? Sa scoata oare penisul altcuiva? Sa fie detasabil? Si daca este, de ce se teme sicriul nostru ciuruit? Cum transpira o cutie? Ce diametrun avea gaura? Nu trebuia marinarul sa si faca maidegraba griji, din pricina ashchiilor? Unde este Amelia Earhart? Si daca aflam unde este, are prieten?

  Raspusurile noastre eludeaza puterea obisnuita de a rationa si de a gasi o singura solutie i acest incalcit labirint nauticoerotic, insa concluziile mele sunt doua:

  -fie subiectul nutreste o frica excesiva fata de necrofili, facandu si mai mult griji pentru integritatea sa anala dupas moarte decat pentru soarta sufletului

  -fie subiectul nostru este un dependent de prostamol praf si spirulina, prizate, fara a ne spune.

  in orice caz, se recomanda in continuare clisme din ora in ora si spalaturi nazale cu decoct de papadie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *