Pseudovis 3

Leu Puteasmec, tânăr pasionist, 19.54812 ani:

Mergeam prin pădure. La un moment dat am dat de trei flori: una albă, una roşie, şi una pe care scria
FLUARE ALBAXTRĂ de MIHĂI EMINEXU. Am învârtit de floarea albastră şi a curs apă rece. Am învârtit de floarea roşie şi a curs apă caldă. Am învârtit de floarea albă şi a curs lapte, în care erau multe insecte hrănitoare. N-am vrut să mănânc insectele, de milă, şi am întrebat-o pe una “Care este?”. Ea mi-a răspuns: Mergi la capătul pădurii, unde este o casă. În acea casă locuiesc doi copii din litere. Literele de pe frunţile lor formează cuvintele: HANSEL şi GETA. Când merg, ei lasă în urmă litere, ca să nu se piardă. M-am uitat pe jos, şi era un şir de litere. Scria: Hai liberare! AMR forever.

Salvator Dali, interpret:

Acest Vis poate interapretat de oricine folosind Tabelul Grafic Matematic patentat de Domnul si Salvatorul Nostru, Salvator Dali. Disponibil la orice consignatie impreuna cu caseta audio. Binecuvantat este Numele Lui.

In primul rand se poate observa cu claritate faptul ca observatorul visului, specificat de acum nainte ca O.V., poseda mijloace de locomotie facile si este complet liber de orice griji intr-un mediu (posibil) aspru all naturii. OV nu se taraste, nu culiseaza si nu curge. El merge. Deci putem deduce ca mediul visului este cunoscut lui O.V. SAU (repet – SAU) OV actioneaza dupa un rationament Laplace-ian determinist iar el este complet iresponsabil de orice actiune (devenita REactiune) in cadrul visului. Voi contrazice acest argument de dragul de a ma auzi vorbind mai incolo.

Dar visul lui OV nu este conditionat de determinism deoarece el DA peste 3 flori. Nu ajunge la ele cauzal ci pur intamplator. Ca o nota alaturata se poate spune ca putem determina viteza lui OV SAU directia sa DAR niciodata pe amandoua odata. Deci OV viseaza cuantic. El ciocneste (cioc!) particula 3 flori (pe care le vom nota de acum inainte ca 3F) declansandu-se o reactie din partea sa(!)!

Putem spune sigur ca OV este de o natura inferioara, el reactioneaza nu actioneaza. Ce dobitoc. Prima reactie este chiar demna de mila. El nu miroase florile. El le identifica, le studiaza cu ochiul rece al unui savant (probabil al lui Laplace insusi, insusit dintr-un vis homoerotic anterior), le citeste si le clasifica discriminand astfel Creatia. Rusine!

Avem asa: particula 3F = #FFFFFF + #FF0000 + #0000FF;
Introducand in calcul variabila OV totul o ia razna fiindca constanta #0000FF este radical schimbata ea nemaifiind o constanta deci ce pzida ma-sii e? Daca ne luam dupa meta-translatia lui OV, floarea nu mai e floare. Nu mai e nici macar o valoare hexadecimala constanta. Ea devine o formula. Iata. Priviti.

FLUARE ALBA X TRA d MIHAI EMINE X U. Sa descompunem la loc in valori hexadecimale reversand procesul absolut cretin initiat de perceptia lui OV.

FAE (4014) ABA (2746) x A (10) D (13) A (10) EE (238) x nimic (0)

Deci cum o dam, cum o scoatem, floarea aceasta este nula. Ma pis pe ea.

Partea interesanta urmeaza, fiindca OV invarte de ceva ce nu exista si apare ce? Apa rece. Acest secret trebuie aflat cu orice pret, spre beneficiul multor tari subdezvoltate. Eu voi fi Salvatorul lor si slavit va fi Numele Meu. Apoi lucrurile se intorc la loc in tarcul creat de legile fizice si anume: apa calda curge dintr-o floare de culoare CALDA. OV apoi mulge ultima floare. Ignorand implicatiile subconstientului si complexele Oedipale putem cu usurinta stabili ca floarea alba cu lapte in discutie nu este alta decat “Hoa Sua” (Alstonia angustiloba) o specie de planta din Vietnam numita si copacul Pulai. Cum zice englezul, nu va cac. In seva zisei plante se aflau insecte parazite fara intoleranta la lactoza. Bravo lor.

Apoi OV manifesta sentimente de compasiune benevolenta (probabil OV se considera un fel de Bodhidharma) si nu sacrifica bietele fiinte inconstiente. Oare?! Ne este revelat imediat ca cel putina una din ele este sentienta (probabil Salvatorul Lor si Colegul Meu) si raspunde la parola lui OV (parte dintr-un faimos haiku balcanic: Pune bani / pe bani / in Balcani / care este).

OV este indrumat spre un ipotetic capat al padurii, nu ii este specificat care. Muist criptic. Acolo el va gasi un establishment unde coabiteaza doi minori. Speram doar cei doi practica coabitus interruptus, pentru binele lor. Ei par a fi fost tatuati pe frunte cu propriile nume SAU fiecare cu a celuilalt. In primul caz vorbim de gemeni asexuati cu tulburari de memorie. In al doilea caz putem renunta la ideea de gemeni asexuati. Deocamdata. Aparent tulburarile de memorie sunt persistente si probabil de scurta si lunga durata (medie ca sa facem o medie), fiindca ei folosesc tot litere pentru a naviga imprejurimile. Acesti copii trebuie ca sunt foarte cititi minca-i-ar mama. Ptu! Privind in jos (nu pe jos cum sustine OV, josul este o notiune abstracta infinita) descoperi aranjari ale acestor litere de natura vandala vizigota, probabil pre-dinastica. Inscriptia tulburatoare “Hai liberare! AMR forever.” enunta ciclicicismul ciclic al perindarilor celor doi Atlasi ai literelor. Doar Eu, Salvatorul Lor, i-as putea salva slavit fiindu-mi Numele.

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *